Videreutvikling overhead-visir

Fra 3d19
Hopp til navigering Hopp til søk

V3, tilpassing til 4-hulls hullemaskin[rediger | rediger kilde]

Martin Øhlund Øyen

NB!. Denne er foreløpig ute for testing i gruppa for de med 4-hullemaskiner som kan prøve. v.2 er fortsatt den utprøvde som vi vet fungerer fint og har anvisning.

Dere som prøver denne må komme med tilbakemelding:

  • Kan vi fjerne trekanthullene. De bidrar minimalt til letting, og har lett for å lage småklumper av plast på innsiden som må skjæres bort
  • Testet variant 2 med spisse ytterkroker, og syntes det funket veldig bra. Lett å få på arket bare man bøyer bøylen (bør kanskje ha en en-sides anvisning). Det at sidekantene har noen mm ekstra "frihet" var ikke noe problem.
  • Feedback på V3 med tekst: Krokene var perfekte, lett å sette på arket. Liker nye nye strikkfestene. Men den tynnere kroppen gjør at printet nok kommer til å løsne på mange byggeplater.

Forsøk med klemmefeste[rediger | rediger kilde]

Martin Øhlund Øyen

Forsøk på klemmefeste, ønsket av et par medlemmer. lengde på spor 305mm, bredde 0.3mm. tykkelse ytterdel 2mm.

NB! Dette er ikke en videreutvikling av v.2, men en ny variant som ikke samsvarer med anvisning eller funksjoner. Taes i bruk om du er en av de som ønsker klemmefeste fremfor hullemaskin.

Kommentar: Synes tanken er veldig god, den vil gjøre det veldig realistisk for brukerne selv å skaffe nye ark og forlenge levetiden av produktet. Den er lett å printe. Kan se ut som en feil i designet på høyre side, spalten er rett og slett for kort på høyre side. Klemvirkningen blir best på små hoder, på store hoder er den litt svak. Går det av å introdusere noen la oss si 1mm høye "klumper" på innsiden av den ene siden av spalten, med tilsvarende huller på den andre, som gir mer hold?

Kommentar: Generelt for disse modellene gjelder at den trange spalten fort kan bli en utfordring i forhold til rengjøring og hygiene.